tiistai 8. toukokuuta 2012

Ikävä, Helsinki.

Nyt oon ollu jo melkein kaksi viikkoa kotona, ja ikävä Aasiaan on kova! 

Vikat kaks viikkoa Koh Changilla meni tosi nopeesti. Päätin siinä puolivälissä siellä oloa että haluun vikan ajan ennen kotiinpaluuta olla vaan paikoillani enkä enää reissaa, jonka takia en tosiaan sitten lähtenyt enää sinne Vietnamiin. Toisen kerran ehtii :)

Hirveesti kuvia ei Koh Changilta ole, kamera sai vähän lepäillä ja keskityin enemmän hengailuun ja biitsillä makoiluun kun mihinkään muuhun :D Eniten kuvia onkin vaan kavereista ja illoista kun käytiin vähän ulkoilemassa :)

Thai-uusvuos,Songkran, sattui juuri sille ajalle kun olin Koh Changilla. Thait viettää uutta vuotta vesisodan merkeissä, eikä sitä menoa oikein voi selittää, se täytyy kokea itse :D Tosi hauskaa kuitenkin oli!! Mitään hirveen hyviä kuvia en Songkranista kuitenkaan saanut koska kameraa ei oikein voinut pitää mukana, puhelin kärsi jo vähän vesivahingoista, kamera kuitenin säästyi juuri siitä syystä että jätin sen hotellille :D

Tässä tulee nyt muutama kuva noilta vikoilta viikoilta :)








Lähdössä kohti Bangkokia vikaa kertaa..
Ja viimeinen kuva musta Aasiasta, Bangkok..
Lento Suomeen oli ihan hirveä, ajattelin mennä kysäsee kapteenilta jos voitaskin kääntyä takasin :D  Tietenkin oli ihan mahtavaa nähdä perhettä ja kaikkia kavereita täällä, mutta mikään ei oo tuntunu enää ihan samalta.. Lähtö Aasiaan oli kyllä yks parhaista päätöksistä mitä oon ikinä tehnyt, enkä ikinä tuu katumaan sitä :)

Nyt on jo työt alkanu täällä ja paluu arkeen on ollu hiukan rankka, nyt väsyttää :D Suunnitelmissa on jo kuitenkin seuraava reissu, Suomessa tuskin tuun hirveen pitkään viihtymään. Kesän kuitenkin tuun olee täällä, kesä on kuitenkin Suomen parasta aikaa :) Tää blogi hiljenee luultavasti nyt ainakin hetkeks, jatkoa seuraa viimestään siinä sitten hieman syksymmällä ;)

Cambodia <3
Vietnam <3
Sara <3

<3
Laos <3
Happy in Thailand <3

<3. Tulipas taas ikävä kun katto vanhoja kuvia. 4 parasta kuukautta.

3 kommenttia:

  1. Men jag har inte ledsamt mera <3 Mams :)

    VastaaPoista
  2. Ymmärrän että hinku takaisin on kova, mutta on ihana nähdä sua taas livenä. Ja kiitos hienosta blogista ja kuvista. Katsellaan sitten rauhassa sun ottamat kuvat ja ehkä haluat tulla Taliin printtaamaan osan niistä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kivoista matkajutuista. Lueskelin eilisen ja tän päivän aikana koko blogin. Itte lähen 22.9 Etelä-Vietnamiin ja siitä sitten Kambodzaan, Laosiin ja Thaikkuihin. Monta samaa mestaa olis visiittilistalla. :)

    VastaaPoista