sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Bangkok, taas vaihteeks!

Bangkokissa ollaan jälleen! Päätin sitten perjantaina varata lauantaiksi yödösän Bangkokiin, kyllä täällä kuitenkin aina jotain tekemistä keksii :) Ja itseasiassa oon oppinu tykkää tästä kaupungista enemmän ja enemmän :D Täällä liikkuminen ja paikat on käyny jo niin tutuks!

Bussimatka meni ihan jees, tällä kertaa oli rinkat käyty läpi, multa ei onneks viety mitään, muilta kyllä.. Bussissa en jostain ihmeen syystä saanu ollenkaan nukuttua, saavuttiin Bangkokiin Khao San Roadille viideltä aamulla.. Otin taksin hostellille, sain checkaa sisään mutten saanu vielä huonetta. Sanottiin että vasta yhdeltä vapautuu huone. Tää on ensimmäinen kerta kun oon Bangkokissa viikonloppuna,  päätin siis lähteä Kaakkois-Aasian suurimmille markkinoille, Chatuchak Viikonloppu-markkinoille.Näillä markkinoilla on noin 15000 kojua. Ei ollu kuitenkaan mikään hirvee ryysis! Markkinoilta sai ostaa ihan kaikkea..


Banaania!

Paljonpaljon kenkiä..

Ja tietysti loputtomasti feikki-raybaneja..
Olihan siellä vaatteitakin vaikka kuinka paljon, mutta olin liian kiireinen niiden kattelemiseen kuvaamisen sijasta :D


Markkinoilta sai myös kaikennäköstä ruokaa :) Ite söin yhdessä shrimp-mestassa..
Sitten löysin tämmösen laiskan kaverin :)

Ajattelin ottaa sen mukaan Suomeen..
Siellä menikin sitten koko päivä ja kun pääsin takas hotellille mul oli huone valmiina :) Nyt vähän väsyttää, ajattelin ottaa täs jonki aikaa ihan rauhallisesti, ehkä myöhemmin käydä parin kaverinkaa jossainpäin Bangkokia, saa nähdä! Huomenna soittoa suurlähetystöön, jos niillä oliski jotain fiksua sanottavaa mun passista!

2 kommenttia:

  1. Herkullisia kuvia ja übersöpö koira!

    VastaaPoista
  2. Btw sä voisit tuoda mulle synttärilahjaks sieltä jotkut läppäreibanit

    VastaaPoista