maanantai 12. maaliskuuta 2012

Lumphini Park

Sain bussimatkalla flunssan, joten tänään lähin vaan käppäilee Bangkokin suurimpaan puistoon, ja satuinpa sitten vähän eksymäänkin ja päädyin mun ja Saran vanhoille Bangkok-kotikulmille..

Lumphini Park oli tosi kiva ja rento, paljon ihmisiä lenkkeilemässä ja chillailemassa :)Treeni meneillään..Kuvaukset meneillään..


Joku länkkärimies oli tuol soittelemassa ja se kaiku kivasta ympäri puistoa :)
Keskeltä puistoa löytyi kuntosali jossa oli jotain kehonrakentaja-thaikkuja nostelemas painoja.. Kun kävelin siit ohi ne vaati mua ottaa kuvii niistä ja alko kyselee kaikennäkösiä kysymyksiä :D Ne oli vähän liian kiinostuneita musta joten näin parhaaks räpsästä pari kuvaa ja lähtee menee :DVähän matkan päässä oli viel lisää kuntolaitteita :)


Puistosta lähdettyä eksyin tosiaan toiselle puolelle Silomia ja kävelin koko Silom streetin päästä päähän ettien ruokapaikkaa.. Oli kuitenkin sen arvosta :)Sain hyvää ruokaa!
Soitin suurlähetystöön, vieläkään ei mitään tietoa mun passista.. Joten täällä sitä hengailaan tietämättä mitään ja ilman että pystyn varaamaan mitään matkoja eteenpäin, ja hotelliakin voin varata vaan yön kerralla lisää.. Mut nyt kun asuu noiden turistikohteiden ulkopuolella täällä tää kaupunki on alkanu avautumaan paljon enemmän ja ihmiset on tosi ystävällisiä :)

4 kommenttia:

 1. kehonrakentajathaikkuja!!!

  t.sara

  ei muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin niin nähä sut tuol bodaamas noiden kanssa hahaha :D

   Poista
 2. Montaks jalkaa tolla naisella tuol puistossa oikeen on? Hyvä meininki, vähän sama fiilis kun meidän Tokion puistoseikkailuissa. Ja kyllä se passi sieltä tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmä tiiä, varmaan 5. Niin mul tuli siel oikeesti mieleen Japani ku käppäilin ympäri!

   Poista