maanantai 2. tammikuuta 2012

7 päivää lähtöön..

Tasan viikon päästä, tähän aikaan, istutaan Saran kanssa autossa matkalla kohti lentokenttää :) Siitä alkaa mun 3 kuukautta ja Saran 1,5 kuukautta kestävä seikkailu kohti Kaakkois-Aasiaa. Tän blogin tarkotus on toimia matkapäiväkirjana ja paikkana josta kaikki läheiset (ja tietysti kaikki muutkin ketä kiinnostaa) voi seurata meidän matkaa.

Päätös lähteä tapahtui syksyllä syyskuun lopussa, ostettiin heti lentoliput ja alettiin suunnitella matkaa. Meidän ainoa varma reittisuunnitelma tällä hetkellä on että lennetään Bangkokiin, sieltä kahden päivän päästä Phnom Penhiin ja siitä maitapitkin Vietnamiin. Muuten pidetään suunnitelmia mahdollisimman auki. Järjestelemistä on ollu paljon ennen matkaa, rokotuksia on (valitettavasti :( ) otettu, malarialääkkeet hankittu ja hirvee kasa tarvikkeita osteltu. Kämpän sanoin irti ja viimeinen työpäivä oli perjantaina. Nyt on vielä viimeiset valmistelut edessä ja melko varma pakkauskriiseily ja maanantaina 9.1 sitten lähdetään!

Koitan kirjottaa tänne mahdollisimman aktiivisesti matkan päältä aina kun nettiin pääsee, ja pyydän (pakotan) Saraa kirjottamaan sillon jos itellä ei jostain syystä inspiraatiota löydy :D

Xa xăm on vietnamia ja tarkoittaa kaukana :)

5 kommenttia:

 1. Hienoa - kiva ja koukuttava aloitus! Odotan innokkaasti matkanne alkua ja tulevia kirjoituksia. Huoh, olikos se yöllä kun se auto vie teidät sinne lentokentälle?

  VastaaPoista
 2. :) Ei nyt ihan yöllä, joku 23.45 lähtee kone :) jännittää!

  VastaaPoista
 3. ja ha kirjamerkitse denhä nu så ja kan hc stalka dj sen! :D

  VastaaPoista
 4. Hiii superbra! :D Ja måst snart skriva läksiäis-inlägg :D

  VastaaPoista
 5. jååååååååjåjjå! :D

  VastaaPoista