lauantai 14. tammikuuta 2012

Siem Reap

Ostettiin eilen illalla bussiliput Siem Reapiin kymmeneksi aamulla johonka kuului pick-uppi hotellilta :) Oltiin kyllä iloisia että päästiin pois Mad Monkeysista, herättiin jo ennen seitsemää johonkin järkyttävään generaattorin paukkeeseen joka tuli ihan meidän huoneen seinän toiselta puolelta.

Bussimatka tänne oli aika raskas, väsytti tosi paljon.  Bussissa oli kylmä kovasta tuuletuksesta johtuen. Bussikuski ajo rallia, pitää kyllä sanoa että Kambodzalaiset on tosi hyviä ajajia, esimerkiksi mopon päällä he osaavat tasapainotella ihan mitä vaan..! :D


Bussimatkan levähdyspaikalla päätettiin ostaa vähän matkaevästä..


Ja oli hyvää! Ihan oikeasti :D olisin voinut ostaa enemmänkin..

Näitä ei uskallettu vielä maistaa.. ehkä sitten paluumatkalla :D

Thaimaassa oli pinpong showt, täällä meitä koitetaan saada lähtemään "shooting rangelle". En uskonut senkään olevan ensimmäinen asia jota nuorille vaaleille naisille ehdotetaan päiväretkeksi, kunnes tuktukin mainoksessa oli kaksi blondia tyttöä armeijavaatteissa rynnäkkökiväärit kädessä. Minkälaisia länkkäreitä täällä oikeasti käy, itse en ihan ymmärrä että minkälainen ihminen haluaa mennä ampumaan singolla lehmän.

Blogger ei nyt tykkää ladata mitään kuvia joten tää postaus on nyt sitten tässä. Pieniä muitakin mutkia matkassa on nyt tullut eteen joten täytyypä sitä tässä sitten selvitellä.. Kunhan päästään Vietnamin puolelle niin voipi olla että tulee käynti Suomen suurlähetystöön.

Jokatapauksessa ollaan nyt Siem Reapissa, huomenna aikainen herätys katsomaan auringonnousua Angkor Watille :) Ja kaikista halvin hostelli tähän mennessä, mutta varmaan myös paras :) iso huone kahdella isolla PEHMEÄLLÄ sängyllä :) jee.

2 kommenttia:

  1. ui domdä heinäsirkkona ser hela jätte snuskiga ut!! :D -julia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja ska hämta såna ti dej som tuliainen min nr. 1 stalker ;) <3

      Poista