torstai 1. maaliskuuta 2012

Koh Phi Phi & Koh Lanta

Phuketissa poliisiasema ja hotellisekoilujen jälkeen sain yhteyttä täällä asuviin kavereihin ja lähdin kohti Karon & Kata Beachia.

Yhden lyhyen Karonissa vietetyn yön jälkeen lähettiin kavereiden kanssa seittemältä aamulla kohti Koh Phi Phiä suunnitelmana viettää siellä yksi yö :)

Vuokrattiin Long tail boatti ja mentiin kiertämään Koh Phi Phin vieressä olevaa pienempää Koh Phi Phi Lei saarta.

Jotain hökkeleitä luolissa..





Kierreltiin kattomassa maisemia ja käytiin uimassa pariin otteeseen laguuneissa :)

Illalla lähettiin vähän viihteelle, käytiin kattomassa tosi hyvää fire -showta rannalla, sen jälkeen vähän harrastelijanyrkkeilyä ja sitten mentiin vielä johonkin rantaklubille :)


Laadukas kännykuva :D
Seuraavana päivänä kaverit lähti takas Phukettiin ja mä jatkoin vielä Koh Lantalle pariks yöks. Sain Phi Phillä flunssan ja olin ihan kuollu, varasin kivan hotellin etukäteen ja päätin vaan nukkua ja maata rannalla.






Makoilinkin sit vähän liian innokkaasti siel rannalla ja paloin ekaa kertaa matkalla :( En kyl oo yhtään punanen, ihan ruskee, joka on vähän omituista.. Mut sattuu :(

Keskiviikkona lähin takas kohti Phuketia. Jään nyt tänne vähäks aikaa latailemaan akkuja, säästämään rahaa ja hengailemaan kavereiden kanssa. Seuraavaks lähen sit kohti Krabia ja Railay beachia. Taidan skippaa Koh Pagnanin ja Full Moon partyt, en usko et jaksan sellasta sekoilua :D Meen varmaan takas Bangkokiin Krabin & Railayn jälkeen hakemaan passia ja sitten.. en tiedä!

6 kommenttia:

  1. ootko aatellut käydä malesiassa tai singaporessa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä yhtään! :D Tai nyt ei oikeen näytä siltä kun pitää mennä takas ylös Bangkokiin hakee se passi, niin ois vähän edestakas ravaamista tulla sit taas alaspäin Malesiaan & Singaporeen :/ Haluisin viel käydä pohjois-Vietnamissa kun en sinne kerenny, ehkä Laos & Luang Prabang, tai sit lennän johonkin muualle jos sais halvat lennot :) Ja tietty pohjois-Thaimaa jossain vaiheessa!

      Poista
  2. Hej Pepparkaka, kram från en blek sådan :) = Mams

    VastaaPoista
  3. Rasvaa vaan reippaasti kroppaan että tokenee kärtsäyksestä. Hieno toi nyrkkeilykuva kun siinä näkyy liike. Lataile rauhassa akkuja niin jaksaa taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeppis en oo muuta tänään tehnykkään ku rasvannu ja pysytelly varjossa :D

      Poista