perjantai 9. maaliskuuta 2012

Krabi!

Jihii Krabilla on ollut kivaa :) Tosin täällä on satanut paljon, mutta oon myös ehtiny tekee kaikenlaista! Seuraavat päivät näyttäis tosi sateisilta joten voisin lähtee liikkuu täältä kohtapuoliin.. ehkä...

Hostelli jossa asun täällä on superkiva! Suosittelen Pak-Up hostellia jos joku tännepäin eksyy!

Varattiin mun ekaks varsinaiseks päiväks 4-islands & snorkeling tour yhden Englantilaisen tytön kanssa :)


Tup Island!




Poda Island


En viittiny vielkää ottaa hirveesti aurinkoo :D Nyt pitäs taas pystyy, mut mihin se aurinko katos!?

Phra Nang Cave..
Nähtiin paljon kivannäkösiä fisuja, ei kuitenkaan ollu yhtä hyvät näkymät kun Con Daolla :)

Ajettiin myös Railay beachin ohi.. Mitä niin erikoista siinä on kun kaikki puhuu siitä?? :D

Alkava myrsky ei mitenkään vaikuttanu mun kuvaan Railaysta :D
Tokana päivänä kaikkia muita laiskotti joten päätin yksin vuokraa polkupyörän ja pyöräillä Tiger Temppelille.. Ensin ajattelin etten sinne jaksais mennä, mutta päätinpä kuitenkin lähteä. Sää näytti ihan hyvältä lähtiessä, mutta tiesin että jossain vaiheessa tulee satamaan. No en siinä sitten viittä minuuttia pitempään ehtinykkään pyöräillä kun vettä tulikin jo taivaalta siihen mittaan että oli pakko pysähtyä moto-kuskien kanssa yhen sillan alle odottelemaan :D Ajattelin että ehkä parasta kääntyä takaisin, eihän tästä tuu mitään, mutta sitten päätin että ei, mä oon jo lähteny ja teen tän loppuun asti :) Kun sade vähän hellitti jatkoin matkaa ja poljin joku puol tuntia temppelille. Ensin kävin Tiger Cavessa ja Entrance Hallissa.




Sen jälkeen alkokin rankin urheilusuoritus tällä matkalla :D Mun mielestä 1237 rappusta ei kuulostanu ollenkaan pahalta, mut ei kukaan kertonu mulle että ne olis niin jyrkkiä & isoja rappusia!! En tienny edes yhtään mikä siellä vuorenhuipulla odottaa..


Puolimatka! Tässä vaiheessa olin jo ihan kuollu :D


Ylös päästyä kaikki se vaiva ja kiipeeminen oli kuitenkin todellakin sen arvoista! Oli ihan upeet näkymät, varmaan yks hienoimmista paikoista joissa oon tähän mennessä käynyt!



Huomatkaa apina puussa :D
Kirosin sitä kun mulla ei ollut mun järkkäriä mukana, en halunnu ottaa sitä kun tiesin että tulee satamaan eikä mulla oo mitään vesitiivistä reppua.. Mun pikkukameralla sai kuitenkin helposti otettua kivoja panoramakuvia :)



Ylivalottunu apinakuva :D
Nää apinat oli ihan sekasin.. Ensinnäkin ne pölli kaikki ruoat suljetuista repuista, ja sen lisäks ne oli agressiivisia :( Sen jälkeen kun olin ottanu noi kaide-kuvat niistä ne alko irvistelemään ja hyppimään mun päälle..



Hetken päästä ylhäällä oltuani kävi hyvä tuuri, tapasin yhen saksalaismiekkosen jolla oli joku canonin superjärkkäri ja sain ottaa sillä vähän kuvia, asutaan samassa hostellissakin niin sain sitten kuvat suoraan mun läppärille :D



Pyysin jotain tyyppejä ottaa musta kuvia mut ne ei ollu mitään kuvaamisen luonnonlahjakkuuksia joten ne kuvat jää nyt julkasematta :D

Seuraavan päivänä lähettiin pikku viidakkokiertelylle, ja sää näytti aamulla hyvältä!

Eka löydettiin kivalle luolalle..



..jonka jälkeen kierreltiin viidakkoa.


Kun oltiin kävelty jo jonkin aikaa alko yhtäkkiä satamaan.. Ensin ei satanut niin hirveesti, ja voitiin kävellä suojassa isojen puiden ja lehtien alla, mutta yhtäkkiä koko taivas repes ja sieltä alko tulee sitä vettä enemmän kun kaatamalla.....

Näistä kuvista ei oikeen nää sitä määrää, mutta tommosia tulviakin alko ilmestyy :D

Ensin seisoskeltiin siinä joidenki puiden alla ikuisuus mutta kun oltiin jo ihan märkiä päätettiin että juostaan takasin mistä lähdettiin ja mihin jätettiin skootteri..  Oltiin kun uimasta tulleita kun päästiin skootterille asti, ooteltiin et sade vähän lakkais ja ajeltiin takas hostellille vaihtaa kuivat vaatteet päälle..

Sade jatku melkeen koko päivän, kun se vihdoin loppu oli jo pimeetä.. Käytiin sit viel semmosel fossiilirannal joka on yks maailman ainoista, mut siellä ei paljon kuvailtu ku oli niin pimeää..

Hengailen edelleen Krabilla, oottelen jotain tietoa mun passista ja mietiskelen mihin tästä menis.. Tänne jumiutuu aika helposti, hostelli on niin kiva, ihmiset on mukavia ja kaupunki rento :D Asun siis Krabi Townissa, en Ao Nangissa joka on suurempi turistimesta, siellä en varmaa pitkään jaksais hengailla :)

8 kommenttia:

  1. Moi täältä kylmästä.Ihan käy kateeksi sinun reissuja katsellessa. Tosi upeita maisemia tuntuu välillä, että on matkalla mukana niin hienosti kerrot ja kuvaat. Jatkoja tv mummi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moimoi, ja voi kiitos! Hyviä jatkoja sinnekkin!

      Poista
  2. eipä tässä muuta kuin että 1237 rappusta = heaven!!!

    t. arvaa kuka?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha tiedäksä mä aina mietin sua ku tulee joku rappus-suoritus :D tota oisit kyl tosiaan rakastanu, mun jalat on edelleen ihan muusina ja ne TÄRISI ku pääsin takas alas :D ei ollu kiva pyöräillä takas hotellille..

      Poista
  3. Gulliga apor, fast de tydligen inte var så väluppfostrade :) Fantastiska landskap. Jag vill också vara där! h. Mams

    VastaaPoista
  4. Hei onks noi meidän Japanin-apinoiden serkkuja? Hienoja paikkoja. Hyvä että sulla oli edes joku kamera ja paras kamera on joka tapauksessa aina se joka on mukana. Jos asuinpaikka on mahtavaa, kannattaako edes lähteä mihinkään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei oo noi on sekopääapinoita, ne japanin oli kivoja! Jep tai se jota saa lainata :D Kannattaa koska tuun täällä hulluks :D Huomiseks bussi varattu Bangkokiin!

      Poista