maanantai 6. helmikuuta 2012

Mui Ne!

Bussimatka Mui Neeseen meni taas hieman väsyneissä merkeissä. Ei tiedetty yhtään mitä odottaa, mutta Mui Ne yllätti positiivisesti :) Tunnettu Kite-surfingin pääkaupunkina, täydellinen ranta, hienot maisemat ja hyvä ruoka teki vaikutuksen :)


Rannalla makoilun lisäksi tehtiin retki katsomaan valtavia hiekkadyynejä, ja yhtäkkiä tuntuikin kuin oltaisiin saharassa :D

Kuljetusvälineenä toimi ikivanha jeeppi..
Käytiin myös Fairy Springseillä, joka on pieni joki hiekkadyynien ja kaupungin välissä..
Punaisia hiekkadyynejä..
..jonka jälkeen päästiin varsinaisille hiekkadyyneille.Suunniteltiin ensin että oltaisiin vaan 2 yötä Mui Nessä, mutta koska siellä oli niin kivaa, jäätiin vielä 1 ekstra päiväksi ottamaan vähän lisää aurinkoa.

Maistettiin myös krokotiilia..

Hahaha vähän huolestunut ilme :D Ei ollu mitään hirveen hyvää..
ja käytiin katsatamassa paikallinen yöelämä ja törmättiin sattumalta vanhaan tuttuun norjalaiseen Saigonista :D + pariin ruotsalaiseen.

Kirjotin tän postauksen bussimatkalla kohti Da Latia, bussi ajo kokoajan korkeammalle ja vuorilta oli tosi upeat näkymät. Suunnitelmat Da Latin jälkeen on yllätysyllätys edelleen auki :D Kovin pohjoseen ei kyllä tällä erää mennä, voi olla että lähden Laosin puolelle jo piakkoin, ja tuun vielä pyörähtämään pohjois-vietnamissa kun säät on vähän parantuneet, saa nähä :)

2 kommenttia:

  1. Uskomatonta että Vietnamissa oma Sahara. Upeita kuvia!

    VastaaPoista
  2. fantastiska bilder igen - och du har blivit en pepparkaka! h. bleka pepparkakan

    VastaaPoista